Verpakken van kaas

Om de kaas klaar te maken voor transport en aflevering wordt deze op gespecialiseerde wijze verpakt. Dit gebeurt altijd onder de juiste omstandigheden.

Verpakken

Het behoeft geen uitleg dat verpakkingen goed moeten zijn. Daarom besteedt ExpertCheese veel aandacht aan het vacumeerproces. Juist omdat dit proces heel erg nauw komt! Verpakken van kaas gebeurt altijd onder de juiste omstandigheden en met de juiste technieken.

Schonen van kaas

Door middel van natte en droge schoning voegen we waarde toe aan uw zijstroomproduct. Op deze manier maken wij de producten gereed voor verdere verwerking.

Meer over schonen

Verpakken

Om de kaas klaar te maken voor transport en aflevering wordt deze op gespecialiseerde wijze verpakt. Dit gebeurt altijd onder de juiste omstandigheden.

Meer over verpakken

Handel

Naast het verwerken en schonen van kaas denkt ExpertCheese ook graag met u mee over de overige reststromen. Deze kunnen ook opgekocht worden.

Meer over handel

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op