Schonen van kaas

Droge schoning

ExpertCheese voegt waarde toe aan de zijstroom (zijstromenproducten) die door onze klanten aangeleverd worden. Onze medewerkers sorteren deze zijstromen op producteigenschappen als vetgehalte en soort. Na dit proces worden de geoptimaliseerde producten vacuüm verpakt en zijn ze klaar voor de verwerking ten behoeve van rasp of smelt doeleinden.

 

Natte schoning

Wanneer u kaassoorten heeft die ontdaan moeten worden van de coating dan is ExpertCheese de aangewezen partner. U kunt hierbij denken aan zijstromenproducten die overblijven na het versnijden van kaas of tijdens proces of transport beschadigde kazen. Door middel van natte schoning wordt de coating verwijderd. Na deze behandeling wordt de kaas opnieuw verpakt en voorzien van alle relevante gegevens en codes.

 

Opwaarderen
Verpakken in vele gewenste verpakkingseenheden
In- en verkoop van zuivelproducten (bemiddeling handel)

ExpertCheese Cleaning

“Onze medewerkers sorteren deze zijstromen
op producteigenschappen als vetgehalte en soort.”

Wilt u meer informatie?